Verantwoord en Veilig

Verantwoord en Veilig zonnen, dat is waar SUN-ID voor staat.

Zoals in onze missie en visie is te lezen, staan kwaliteit, hygiëne, resultaat en klantvriendelijkheid bij ons voorop. Wij maken Verantwoord en Veilig zonnen waar en daar kunnen onze klanten op vertrouwen.

Kwaliteit:

Wij zijn aangesloten bij de SVZ (Samen Verantwoord Zonnen). Wij houden ons aan alle kwaliteitsnormen die zij voorschrijven. Onder andere houden wij ons aan de maximale stralingsnorm voor zonnebanken (ook wel de kracht van de zon), de leeftijdsgrens van 18 jaar, goede voorlichtingen aan onze klanten over het zonnen en houden wij ons aan de code van praktijkuitoefening. Meer over kwaliteitsnormen en de branchevereniging lees je op: https://www.svzinfo.nl/factsheet.

18 jaar en ouder:

Wanneer je jonger bent dan 18 jaar, mag je nog geen gebruik maken van zonnebanken. Wetenschappers en huidspecialisten hebben onderzocht dat het voor mensen onder de 18 beter is, om niet te veel zonlicht op de huid te krijgen (ook buitenzon!). Tot het 18e jaar is de huid nog in ontwikkeling wat maakt dat huidschade, door eventuele zonverbranding, het risico op de ontwikkeling van huidkanker op latere leeftijd vergroot. Als zonnestudio houden wij ons aan de kwaliteitsnormen van de SVZ en staan wij hier dan ook achter.

Gecertificeerd Ergoline Premium studio:

Sun-ID is de enige gecertificeerde Ergoline zonnestudio van Drenthe!

Wij maken gebruik van de beste Ergoline zonnebanken. Deze zonnebanken worden onderhouden en voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Ze leveren ook nog eens het mooiste bruiningsresultaat! Meer over onze Ergoline zonnebanken vind je hier. Meer over een Ergoline Premiun zonnestudio vind je hier.

Expertise:

Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en kunde. Samen met elkaar zorgen wij ervoor dat al onze klanten worden voorzien van voorlichting en advies over het zonnen onder een zonnebank. Ook staan we klaar met een huidanalyse en huidbeschermingsmiddelen! SUN-ID zonnestudio heeft dan ook een expertstatus.

Hygiëne:

Wij leven belangrijke hygiëneregels na volgens de kwaliteitsnormen van de SVZ. Reiniging van de zonnestudio en de zonnebanken gebeurt volgens protocol.

Reserveren

Overtuig jezelf en reserveer direct bij Sun-ID! Ben jij nog niet eerder bij ons geweest? Dan zon je de eerste keer gratis!