Reserveren

Wat leuk dat je een afspraak wil maken bij SUN-ID, we kijken uit naar je komst!

Bij de deur van SUN-ID ligt de rode loper al voor je klaar, het is jouw tijd om te shinen, dus maak die reservering maar!

Na een reservering ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de gemaakte afspraak. Daarnaast kun je je registreren als klant, zodat je je afspraken kunt inzien en de volgende keer gemakkelijk een nieuwe reservering kunt plaatsen met je SUN-ID account.

We begrijpen dat een reservering bij ons voelt als vakantie en tijdens een vakantie staat de tijd altijd even stil. Heerlijk ontspannend! We willen je vragen om tijdens deze mini-vakantie echter wél een beetje de tijd in de gaten te houden en je afspraak niet te vergeten! Zo kan elke klant op gewenste tijd genieten van een ontspannen moment onder de zonnebank.

* Afspraken die niet zijn nagekomen OF niet op tijd zijn afgebeld worden in rekening gebracht. Meer informatie over het annuleren van je afspraak is te vinden bij contact.

* Reserveren kan vanaf 18 jaar in verband met kwaliteitsvoorschriften.

Reserveren

Overtuig jezelf en reserveer direct bij Sun-ID! Ben jij nog niet eerder bij ons geweest? Dan zon je de eerste keer gratis!