Recensies

Recensies over Sun-ID

Wil jij weten hoe anderen denken over zonnen bij Zonnestudio Sun-ID? Op deze pagina lees je recensies van klanten.

Zelf een recensie schrijven of achterlaten? Dat vinden wij leuk! We zien jouw recensies graag tegemoet op onze contactpagina.

” Eenmaal de deur aangeraakt bij de ingang, stap ik gelijk een heel andere wereld binnen”

Betsie Meijer -Klant bij Sun-ID-

Het is vandaag 14 juli en ik heb deze dag de “hollandse blues”. Nou, zult u denken, wat is dat nou??

Wel, ik kijk naar buiten vandaag. Hartje zomer, dus je zou verwachten dat er een stralende zon aan de hemel is en een strakblauwe lucht. Maar wat zie ik wanneer ik mijn bed uit kom en naar buiten kijk? Regen die met bakken de lucht uit komt, grauwe lucht en de takken van de grote kastanjeboom voor mijn huis schudt alle kastanjes al voortijds uit de boom, zoveel wind is er op dit moment. Echt herfstweer dus in hartje zomer.

Nou, dan krijg ik echt het “jakkes”-gevoel en raak sterk in de mineur! Je kan mij niet somberder krijgen dan herfstweer in hartje zomer! En dan krijg ik dus de “hollandse blues” zoals ik dat zelf altijd noem. Maar -ik zou ik niet zijn- om daar een oplossing voor te zoeken. Want waar ga ik dan naar toe wanneer de zon uitblijft in dit Hollandse klimaat?

Juist: naar Sun-ID!! Ik weet dan niet hoe rap ik mijn autootje in moet om van die blues af te geraken.

Eenmaal de deur aangeraakt bij de ingang, stap ik gelijk een heel andere wereld binnen.

Ik word begroet door een vriendelijk lachend medewerker en de vrolijke, lichte kleuren van de inrichting stralen mij tegemoet. Mijn stemming wordt op slag al enkele graden hoger. Vervolgens word ik snel naar mijn favoriete zonnebank, de “Caipiranha” gebracht. Ze ziet vast dat ik er “aan toe ben”. 😉

Nadat ik me zorgvuldig heb ingesmeerd schiet ik onder de zonnebank en laat de weldadige zonnewarmte over me heen komen. Haa, dat is nog eens een temperatuurtje! Een poosje later slaat de bank vanzelf af. Mijn tijd zit er weer op.

Verkwikt en met een opgewekt humeur en brede lach kom ik bij de zonnebank vandaan. En nog steeds met een brede 

lach wens ik de medewerker van Sun-ID een hele fijne dag toe. Tuurlijk wordt het een fijne dag! Weg met die “hollandse blues, ik kan er weer tegen!! Ik heb weer even fijn van de “zon” en fijne temperatuur mogen genieten,

Heerlijk, daar knapt een mens van op!

Tot de volgende keer, Sun-ID!!