Over Sun-ID

Over Sun-ID te Hoogeveen

Hoi, mijn naam is Joffrey Teusink, eigenaar én gediplomeerd zonneconsulent van zonnestudio Sun-ID. Mijn team en ik zijn enorm gepassioneerd over zonnen en doen er alles aan om jou veilig en verantwoord te laten te laten genieten van de zonnebank!

Wil je graag informatie of heb je een vraag? Bel, mail of kom langs en we zullen je zo goed mogelijk helpen. Onze missie? Wij willen, als aanbieder van zonnebanksessies in Hoogeveen, ervoor zorgen dat jij het WOW-effect gaat ervaren!

Hoe we dit doen? Wij willen jou helpen gezonder en veiliger te zonnen in een professionele omgeving. Iedereen die bij Sun-ID werkt is gepassioneerde zonliefhebbers met oog voor goede huidverzorging.

In 14 jaar tijd heeft Sun-ID zich een expertstatus aangemeten gekregen door consistent klanten de juiste voorlichting en advies te geven. Door te verrassen en te verwennen weten wij klanten aan ons te binden. Wij zijn in staat om door kennis en deskundigheid jou er ontspannender en sexyer uit te laten zien.

Wij zijn geen voorstander van het gehele jaar volop bruinen maar meer van gelijkmatige zonsessies gedurende het jaar. Hierdoor heb jij een mooie gezonde bruine kleur en een acceptabele vitamine D level! Stap ook over op Verantwoord en Veilig zonnen!

Tot snel bij Sun-ID!

Joffrey Teusink

Vakantiegevoel

Het ultieme ontspanningsmoment in jouw leven. Vakantiegevoel ten top.

160.000!

Sinds 2006 hebben wij 160.000 klanten mogen ontvangen in onze professionele zonnestudio.

Vitamine D

Voldoende aanmaak van vitamine D voorkomt verschillende soorten van orgaankankers. Zon = gezond.

5.000 flessen

Sinds 2006 hebben wij 5.000 flessen zonnecosmetica aan tevreden klanten verkocht.

4.200 liter

Sinds 2006 hebben wij 4.200 liter zonnebankreiniger gebruikt voor hygiënische zonnebanken.

Sinds 2006

De eerste en enige gecertificeerde Ergoline zonnestudio van Hoogeveen.