Over Ons

KOM MEER TE WETEN OVER DE ZONNESTUDIO EN DE MEDEWERKERS VAN “SUN-ID” IN HOOGEVEEN.

Mijn naam is Joffrey Teusink, de eigenaar én gediplomeerd zonneconsulent van zonnestudio SUN-ID. Inmiddels run ik SUN-ID al 16 jaar met heel veel plezier. Mijn team en ik zijn enorm gepassioneerd over zonnen en welke voordelen dit met zich mee kan brengen. We doen er dan ook alles aan zodat jij Verantwoord en Veilig kan genieten van jouw moment onder de zonnebank!

Bij SUN-ID staat de deur voor iedereen open die zin heeft om eens lekker bij te kleuren. Zonnen kan bij ons vanaf 18 jaar. Ben je voor het eerst, of ben je al bekend? Dat maakt niks uit als je bij SUN-ID bent! Wij doen er alles aan zodat jij onbezorgd kan ontspannen en je welkom voelt in een vertrouwde omgeving.

Wij vinden het prachtig om het beste in iemand naar boven te halen en zijn trots dat wij daaraan kunnen bijdragen. Dit doen we door klanten met een stralend gebruinde huid en bovenal ontspannen gevoel weer te laten gaan. Maar natuurlijk niet zonder een verkoelend glas water of een verse jus d’orange. Ook zijn wij er voor een gezellig praatje bij ons aan de tafel!

SUN-ID is inmiddels al 16 jaar dé zonnestudio in Hoogeveen. In de afgelopen jaren heeft SUN-ID zich ontwikkeld tot een zonnestudio met een expertstatus. Dit wil zeggen dat wij als zonnestudio in staat zijn, om klanten de juiste voorlichting en advies te geven. Daarnaast betekent dit ook dat de zonnestudio meegaat met de tijd en zich ontwikkelt en vernieuwd waar dat kan. Door klanten op elke mogelijke wijze te verrassen en te verzorgen, weten wij klanten aan ons te binden. Wij zijn in staat om door de inzet van kennis en deskundigheid over zonnen, jou te laten stralen als nooit tevoren.

 

ONZE MISSIE EN VISIE 

 

N

Visie

Wij, als gecertificeerde zonnestudio in Hoogeveen, zorgen ervoor dat jij het WOWeffect ervaart! Dit doen wij door jou de nodige persoonlijke aandacht en adviezen te geven. Kwaliteit, hygiëne, resultaat en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop.

N

Missie

Wij willen jou helpen om gezond en bewust te zonnen, in een professionele en relaxte omgeving. Wij staan voor Verantwoord en Veilig zonnen en zijn daarom voorstander van gelijkmatige zonsessies gedurende het jaar. Zonnen = gezond, wanneer je hier bewust mee omgaat. Stap ook over op Verantwoord en Veilig zonnen en kom daarom naar SUN-ID!

LEER DE MEDEWERKERS VAN SUN-ID KENNEN

De medewerkers van SUN-ID zijn allemaal gepassioneerde zonliefhebbers, met kennis en oog voor een goede huidverzorging. Ze staan zeven dagen in de week voor je klaar. Leer ze alvast kennen:

Volgt.

Reserveren

Overtuig jezelf en reserveer direct bij Sun-ID! Ben jij nog niet eerder bij ons geweest? Dan zon je de eerste keer gratis!