Jouw eerste keer

Nog nooit onder een zonnebank gelegen? SUN-ID helpt graag om jouw eerste keer stralend te maken!

We begrijpen dat de eerste keer onder een zonnebank best even spannend kan zijn. We begrijpen dan ook dat je vragen kunt hebben zoals:

  • Hoe gaat mijn huid reageren?
  • Hoelang lig je eigenlijk onder een zonnebank?
  • Hoe werkt een zonnebank?
  • Wat heb je nodig onder een zonnebank?
  • Wat moet ik meenemen van huis?
  • Is het eigenlijk wel iets voor mij?
  • Moet ik mijn huid na de zonsessie ook nog verzorgen?
  • Hoe vaak kan ik onder de zonnebank?

Wij helpen graag om al jouw vragen te beantwoorden en zullen je dan ook niet onvoorbereid onder de zonnebank sturen. Na een uitgebreide intake en huidanalyse met een medewerker, zul je al veel meer weten over jouw huid en de zonnebank! Wij bieden jou daarnaast graag 1x GRATIS ZONNEN aan, om vrijblijvend kennis te maken met ons en de zonnebank. Wij, van Zonnestudio SUN-ID, geloven namelijk in ons product en dienst en willen dit aan jou overbrengen.

Meer weten over de eerste keer en GRATIS ZONNEN? Klik dan hier.

* Wij hanteren een minimale leeftijd van 18 jaar om bij ons te komen zonnen. Hierover is meer te lezen op de “Verantwoord en Veilig zonnen” pagina.

 

Veelgestelde vragen

Hoe gaat mijn huid reageren?

Dat is per persoon verschillend. Over het algemeen kun je er vanuit gaan dat je huid onder de zonnebank net zo reageert als op de buitenzon. Meer we kunnen wel vooraf een goede inschatting maken. Dit doen we doormiddel van een huidtype analyse die we vooraf afnemen.

Hoelang lig je eigenlijk onder een zonnebank?

Dit is afhankelijk van je huidtype. Jouw huid bepaalt hoeveel UV je kunt verdragen en hoelang je daarvoor onder de zonnebank kunt. Globaal kunnen we zeggen dat het tussen de 12 en 20 minuten is. Waarbij de eerste zonsessie tussen de 10 en 15 minuten zijn.

Hoe werkt een zonnebank?

Dit leggen we uitgebreid aan je uit, voordat je er onder gaat. We lopen met je mee naar de cabine en laten daar op het bedieningspaneel zien hoe alles precies werkt. Pas als alles duidelijk is stellen we de minuten in.

Wat heb je nodig onder een zonnebank?

In principe niets, want de meeste mensen gaan er bloot onder. Toch zijn er ook mensen die het prettig vinden om een boxer, slip of string aan te houden.

Wel adviseren we om een huidverzorgende bruiningsversneller te gebruiken. Dit om je huid te verzorgen en in goede conditie te houden en een mooiere bruine kleur te bereiken.

Wat moet ik meenemen van huis?

Een goed humeur! 🙂

In principe hoeft u niets mee te nemen. Alles is hier voorhanden, zowel in de cabines als bij de beautyhoek. Iedere cabine is uitgerust met een handdoek, gezichtsreinigingsdoekjes, deodorant en bodylotion.

Is het eigenlijk wel iets voor mij?

Dit is ook weer persoonlijk. Waarom zou je graag ons willen bezoeken?

We hebben mensen van 18 jaar maar ook van 75 jaar die bij ons zonnen. Vaak om de meest uiteenlopende redenen. De een omdat de bladeren van de bomen vallen, de ander omdat er een zonvakantie aankomt. Om huidproblemen, maar ook puur ter ontspanning. Ervaar onze moderne zonnestudio en laagdrempelige ontvangst.

Moet ik mijn huid na de zonsessie ook nog verzorgen?

Hoe beter je je huid verzorgt, hoe mooier bruin je wordt. Een gezonde verzorgde huid, bruint vele malen sneller, maar behoudt ook langer de kleur.

Gebruik daarom een van onze after-sun/bodylotions. Hier kunnen wij je uitgebreid over vertellen.

Hoe vaak kan ik onder de zonnebank?

Ons advies is; zon niet vaker dan 60 tot 80 keer per jaar. Daar bedoelen we een gehele blootstelling aan de zon mee. (Zowel binnen als buiten)

Voorbeeld: (Gemiddeld genomen) Je gaat twee keer per jaar op zonvakantie, zo’n 22 dagen totaal. Je gaat nog 4 weekenden naar het strand of plas. Dan heb je in totaal 30 zonsessies verbruikt. Dat betekent dat je nog zo’n 40 keer per jaar kunt zonnen onder de zonnebank. Dat is ongeveer 3 keer per maand. Er zijn maar echt weinig mensen die dit halen op jaarbasis.

Reserveren

Overtuig jezelf en reserveer direct bij Sun-ID! Ben jij nog niet eerder bij ons geweest? Dan zon je de eerste keer gratis!