Contact

Contact

Heb je een vraag?

Heb jij na het bezoeken van onze website nog vragen, of is er een andere reden waarom je graag contact wil? Aarzel dan niet en stuur een e-mail naar info@sun-id.nl of bel naar 0528-233101. We nemen altijd dezelfde of de volgende werkdag contact met je op.

Wil je reserveren?

Wil jij reserveren voor één van onze zonnebanken? Je bent van harte welkom!

Uiteraard kun je ook telefonisch reserveren via 0528-233101.

* Wanneer je online reserveert, ontvang je van ons een bevestigingsmail met informatie over de geplande afspraak. In deze mail wordt ook een optie voor het annuleren van de afspraak gegeven.

Wil je je afspraak annuleren?

Komt een mini-vakantie bij SUN-ID toch niet zo goed uit… dat kan. We vragen dan wel om ons dat tijdig te laten weten en je afspraak te annuleren.

Heb je online gereserveerd? Dan kan je de reservering annuleren tot maximaal 4 uur voor aanvang van de gemaakte afspraak. In de bevestigingsmail staat een optie voor annuleren.

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen of wil je telefonisch annuleren? Dan kan dit tot maximaal 2 uur voor aanvang van de gemaakte afspraak.

SUN-ID ACCOUNT

Door online te reserveren kun je je ook registreren als klant. Door je te registreren krijg je een eigen account. Door in te loggen op je eigen account, kun je je reserveringen inzien en beheren.

SUGGESTIE OF KLACHT?

Heb je jouw bezoek aan SUN-ID toch minder zonnig ervaren, of kreeg je niet echt het tropische vakantiegevoel waar je op hoopte? Geef ons dan feedback zodat we het de volgende keer beter kunnen doen! Bel naar 0528-233101 en vraag naar Joffrey, of stuur een e-mail naar bewolkt@sun-id.nl o.v.v. “suggesties of klachten”.

Reserveren

Overtuig jezelf en reserveer direct bij Sun-ID! Ben jij nog niet eerder bij ons geweest? Dan zon je de eerste keer gratis!