Behoefte aan zon, warmte en frisse energie?

Even ontsnappen aan de drukte en het koude weer

Sinterklaas, kerst, regenjassen, wintertruien met dikke sokken … de winter dient zich aan. Door de natte en koude korte zomer lijkt het voor veel mensen alweer 2 jaar geleden dat er een redelijk goede zomer was. Bijna iedereen heeft behoefte om eens lekker ontspannend een boek lezen, of te relaxen aan een zwemplas of strand bij een temperatuur van 25 graden, heerlijk!

Je voelt je behaaglijk en energiek. Als de kers op een taart kleurt je lichaam langzaam mooi bruin en je Vitamine D is weer op pijl. Het voordeel voor jou is dat je niet hoeft te wachten tot Juni of Juli 2012.

We zullen je verbazen met onze zomerzon uit de professionele ergoline zonnebanken. Heerlijk ontspannen, zon, warmte en een zacht windje, gewoon even jou moment. Even weg van deze hectische periode.

Zonnestudio Sun-ID, aangesloten bij Samenwerking Verantwoord Zonnen, bied deze vakantiebestemming het hele jaar door aan!

 

Onze hoge kwaliteit zonneapparatuur is voorzien van bruiningslampen die de warmte en kracht van de Mediterrane zomerzon naar het koude regenachtige Nederland brengt. Tijdens de comfortabele zonsessie geniet je van de fijne zonnestralen op jouw huid, in de wetenschap dat een energiek gevoel en een gezonde bruine teint het souvenir zullen zijn.

Kom jij ook nog snel voor oud&nieuw voor een winterse zonsessie? Kijk hier voor ons telefoonnummer en bel snel!