Zonnebanken

Onze Ergoline zonnebanken

We hebben vier verschillende typen zonnebanken, maar wat is nu het verschil?

In feite kun je het verduidelijken op basis van deze drie verschillen; De sterkte, technologie en comfort.

Voordat we uitleggen wat de verschillen tussen de zonnebanken zijn en voor welk huidtype deze geschikt zijn, is het volgende erg belangrijk om te weten.

Wij zijn een Ergoline Premium studio, lid van de branchevereniging SVZ en staan achter Verantwoord en Veilig zonnen. PLUS, alle zonnebanken voldoen aan de maximale UV opbrengst van 0,3 w/m2!

“Jouw HUID BEPAALD hoe snel de bruining gaat, NIET onze zonnebanken!” 

Daarmee bedoelen we dat een langzaam bruinende huid, niet sneller of eerder bruin wordt onder een sterkere zonnebank.

Level 4

Ergoline Prestige 770

€ 15,50 per zonsessie max. 20 minuten of 4x rittenkaart € 58,00 ( € 14,50 per keer). Extra zonminuten: € 0,50 per minuten.

Beginnende en gevorderde zonner. Huidtype 2 en eventueel 3.

Dit is een sterke zonnebank. Maar minder sterk als de overige drie.

Als eerste heeft deze zonnebank, net zoals alle andere zonnebanken, WEL Aquafresh en Aroma. Dit kun je zelf aan en uit zetten. Aquafresh is een soort van ‘plantenspuit’ die, een speciaal soort water, iedere twee minuten over je lichaam en gezicht verneveld. Heerlijk verkwikkend en verfrissend.

Deze zonnebank heeft ook airco zoals de overige zonnebanken.

En als laatste kun je bij deze zonnebank en de Prestige 1400, via een audiokabel, je eigen muziek beluisteren.

Als beginnende zonner, die niet tot nauwelijks in de zon komt, adviseren wij deze zonnebank en dan ongeveer tussen de 10 en 15 minuten. Dit afhankelijk van jouw huidtype en zongedrag. Vanaf huidtype twee kan in principe iedere huid, mooi bruin worden onder deze zonnebank. Wel zie je dat een makkelijk bruinende huid, uiteindelijk aan deze zonnebank niet genoeg heeft.

Level 5

Ergoline Prestige 1400

 € 16,50 per zonsessie max. 20 minuten of 4x rittenkaart € 62,00 (€ 15,50 per keer). Extra zonminuten: € 0,50 per minuten.

Gevorderde en vergevorderde zonner. Huidtype 3 en 4.

Deze zonnebank is echt een stuk sterker dan de Prestige 770. Ondanks dat hij maar twee lampen meer heeft. Nieuwere technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat er meer resultaat behaalt wordt in dezelfde aantal minuten. Deze zonnebank is puur UV gericht en voor een makkelijk bruinende huid.

Deze zonnebank heeft net als de 1600 en de Bluevision airco/climate control.

Level 5+

Ergoline Prestige 1600

 € 17,50 per zonsessie max. 20 minuten of 4x rittenkaart € 66,00 (€ 16,50 per keer). Extra zonminuten: € 0,50 per minuten.

Beginnende, gevorderde en vergevorderde zonner, met aandacht voor huidverzorging. Huidtype 2, 3 en 4. 

Het verschil tussen de 1600 en de andere zonnebanken is dat de 1600 een ‘hybride’ zonnebank is. Dat wil zeggen dat hij zowel UV als Beautylight (rood licht) heeft. Je huid wordt belast tijdens blootstelling aan kou, douchen, UV enz. Om deze belasting tijdens het zonnen te verminderen, heeft deze zonnebank 14 beautylights en nog eens aparte rood licht LED’s om de collageen- en elastinevezels te stimuleren. Daarnaast is de technologie verder gegaan en ook hier weer in staat gebleken om meer uit dezelfde zonnebank / zonnebanklamp te halen.

Nog een groot verschil is dat deze bank PLUS de Bluevision, drie verschillende intensiteitslevels kent. Door het indrukken van de Sensitive, Medium of Intensive programma, is deze zonnebank uitermate geschikt voor IEDER HUIDTYPE.

En als laatste heeft deze zonnebank, net als de Bluevision, Bluetooth connect waardoor je draadloos je eigen muziek kan beluisteren.

Level 6

Ergoline BLUEVISION

 € 18,50 per zonsessie max. 20 minuten of 4x rittenkaart € 70,00 (€ 17,50 per keer). Extra zonminuten: € 0,75 per minuten.

Beginnende, gevorderde en vergevorderde zonner. Huidtype 2, 3 en 4.

Top van de top is deze zonnebank, de Bluevision, op dit moment. Voor de eerste keer ooit combineert Ergoline de nieuwste UV-technologie met de kracht van 120 Activating Light LED’s. Blauw licht bereidt de huid voor op blootstelling aan de zon, wat resulteert in verbeterde pigmentatie en diepere bruiningsresultaten.

Reserveren

Overtuig jezelf en reserveer direct bij Sun-ID! Ben jij nog niet eerder bij ons geweest? Dan zon je de eerste keer gratis!