Gratis Zonnen

Gratis zonnen bij SUN-ID, nee dit is geen droom…

We bieden jou graag 1x gratis zonnen aan, om vrijblijvend kennis te maken met ons en onze zonnebanken! We laten je graag zien hoe jij Verantwoord en Veilig kan zonnen, voor een prachtig bruiningsresultaat. Wij geloven in onze producten en diensten en jij straks ook!

Daarom mag jij jouw eerste keer GRATIS* gaan beleven bij SUN-ID!

Heb jij nog niet eerder gebruik gemaakt van Zonnestudio SUN-ID? Meld je dan snel aan voor “jouw eerste keer” en ga op een tropische minivakantie bij SUN-ID, GRATIS! *
*voorwaarden staan onderaan de pagina vermeld.

MIJN EERSTE KEER AANMELDING

Stap 1: Stuur een email met je volledige naam en telefoonnummer door op de volgende link te klikken: (info@sun-id.nl). Vermeld dat je een gratis zon-bon wilt ontvangen.

* Je ontvangt vervolgens een e-mail met de GRATIS* zon-bon, die je uit kunt printen en mee kunt nemen naar jouw eerste keer.

Stap 2: Print de zon-bon uit om mee te nemen. Open het bestand en klik linksboven in de hoek op “Bestand > Pagina afdrukken”.

Stap 3: Maak een afspraak via de “Online Reserveren” knop of bel met 0528-233101. Let op dat je bij een online afspraak de optie “nieuwe klant” selecteert. Wanneer je een online reservering maakt, ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van de afspraak.

Stap 4: Maak je klaar voor jouw eerste keer! “Take with you” list:

  • De gratis zon-bon
  • Comfortabele kleding maakt de eerste keer gemakkelijk
  • Goed humeur 😉

En de rest regelen wij! Na een uitgebreide intake en een passend advies ga jij lekker zonnen onder een van onze Ergoline zonnebanken. Het is handig om 15 minuten voor aanvang van de gemaakte afspraak aanwezig te zijn, zodat we genoeg tijd voor de intake hebben.

Voorwaarden

*) Wij staan voor Verantwoord en Veilig zonnen. Hierbij vinden wij het gebruik van een zonnebankcreme erg belangrijk. Zonnebankcreme biedt bescherming voor de huid en wij vinden het erg belangrijk dat de huid goed wordt verzorgd. Daarom vragen wij een sachet (zakje) zonnebankcreme aan te schaffen, wanneer je gebruik maakt van de gratis zon-bon. Dit is bij ons te koop vanaf € 3,50.

*) Let op: De gratis zon-bon is alléén geldig bij aankoop van een sachet zonnebankcreme (zonnecosmetica), de zonnebank Ergoline 800 (Cabine 5) en wanneer de zon-bon uitgeprint en meegenomen is. Je kunt 20 minuten genieten van de zon, op werkdagen tot 18:00 uur en het gehele weekend tijdens openingstijden.

*) Wij hanteren een minimale leeftijd van 18 jaar om te kunnen reserveren. Hierover is meer te lezen op de “Verantwoord en Veilig zonnen” pagina.

Reserveren

Overtuig jezelf en reserveer direct bij Sun-ID! Ben jij nog niet eerder bij ons geweest? Dan zon je de eerste keer gratis!